För att använda våra appar och konfigurationer behöver du först skaffa ett ExpressVPN-konto.

Den här guiden visar hur du ändrar ditt ExpressVPN-lösenord.

Observera: Den här åtgärden kan endast utföras på ExpressVPN:s webbplats och inte via ExpressVPN:s app.

Ifall du har glömt ditt lösenord, läs här hur du återställer ett borttappat eller glömt lösenord.

För att ändra ditt lösenord hos ExpressVPN:

1. Logga in på ditt konto hos ExpressVPN.
  2. I sidomenyn till vänster, klicka på Ändra lösenord.

On the left sidebar, click "Change Password."

3. Ange ditt nuvarande lösenord och ditt nya lösenord. Klicka på Enter your current password and new password. Klicka på Spara nytt lösenord.

Click "Submit new password."

Du kommer få ett meddelande som lyder ”Lösenordet har uppdaterats”.