Viktig: Denne ExpressVPN nettleserutvidelsen er ikke tilgjengelig på Safari. Vennligst vurder våre utvidelser for Chrome eller Firefox i stedet.

ExpressVPNs nettleserutvidelse lar deg fjernkontrollere ExpressVPN-appen fra Chrome- og Firefox-nettleserne. Den kan også hjelpe deg med å spoofe HTML5-geolokasjonen din og forsikre at du alltid bruker den krypterte HTTPS-versjonen av nettsteder, når det er tilgjengelig.

For å bruke ExpressVPNs nettleserutvidelse, må du ha:

• ExpressVPNs Mac-app (versjon 7.1 eller nyere), eller
  • ExpressVPNs Windows-app (versjon 6.9 eller nyere), eller
  • ExpressVPNs Linux-app (versjon 2.0 eller nyere)

En av disse appene må være nedlastet og aktivert. Du kan ikke bruke ExpressVPNs nettleserutvidelse uten ExpressVPN-appen.

For å last ned ExpressVPN-appen, logg inn på kontoen din, klikk på sett opp ExpressVPN, og last så ned appen din.

Hopp til …

Hvordan hente ExpressVPNs nettleserutvidelse
Funksjoner i ExpressVPNs nettleserutvidelse
Hvordan ExpressVPNs nettleserutvidelse oppfører seg
Bytte språk i ExpressVPNs nettleserutvidelse
Bruke mørk modus i ExpressVPNs nettleserutvidelse
Feilmeldinger i ExpressVPNs nettleserutvidelse
Hvordan avinstallere ExpressVPNs nettleserutvidelse

Hvordan hente ExpressVPNs nettleserutvidelse

Viktig: Brave- og Vivaldi-brukere kan installere og bruke Chrome-utvidelsen i nettleseren sin. Bare følg instruksjonene nedenfor og velg Chrome-utvidelsen.

For å laste ned utvidelsen, åpne appen din, klikk på hamburgermenyen (≡), velg innstillinger, og gå så til nettlesere-fanen. Klikk hent nettleserutvidelse og følg instruksjonene på siden.
Click "Get Browser Extensions" in Windows.

For å laste ned utvidelsen, åpne appen din, klikk på hamburgermenyen (≡), velg valg …, og gå så til nettlesere-fanen. Klikk på hent nettleserutvidelse og følg instruksjonene på siden.
Click "Get Browser Extension" in Mac.

For å laste ned utvidelsen, kjør en av de følgende kommandoene:expressvpn install-firefox-extension

expressvpn install-chrome-extensionw

Run Linux command to install the ExpressVPNs nettleserutvidelse.

For brukere som har installer nettleseren sin fra Ubuntu Software Center

Hvis du installerte nettleseren din fra Ubuntu Software Center, kan du oppleve at ExpressVPNs nettleserutvidelse ikke kan kommunisere med ExpressVPNs Linux app. For å løse dette problemet:

1. Ta en sikkerhetskopi av nettleserens innstillinger og bokmerker
  2. Gå til Ubuntu Software Center og avinstaller nettleseren din
  3. Åpne terminalen
  4. Skriv inn $ sudo apt update
  5. Avhengig av nettleseren din, skriv inn $ sudo apt install chromium-browser eller $ sudo apt install firefox
  6. Åpne nettleseren din ved å skrive inn $ chromium-browser eller $ firefox
  7. Hent ExpressVPNs nettleserutvidelse ved å skrive innexpressvpn install-firefox-extension eller expressvpn install-chrome-extension

Dette vil åpne siden for å laste ned utvidelsen i nettleseren din. Klikk på hent nettleserutvidelse for å gå videre.Click "Get Extension."

Viktig: Hvis du ikke allerede har installert Google Chrome eller Mozilla Firefox, vennligst last ned og konfigurer nettleseren først. Du kan følge lenken fra appen for å hente nettleseren.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Funksjoner i ExpressVPNs nettleserutvidelse

• Koble til og koble fra VPN-et. Dette påvirker internettrafikken til alle appene dine, ikke bare hva som går gjennom nettleseren din.
    • For å velge en annen VPN-lokasjon, klikk på lokasjonsvelgeren, rett nedenfor på-knappen.Click "Location Picker."
    • For å koble til den beste lokasjonen anbefalt for deg, klikk på smartlokasjon.
      Click "Smart Location."
    • Velg fra anbefalte lokasjoner i utvidelsen.
      Click "Recommended."
    • Klikk på alle lokasjoner for å se listen over tilgjengelige VPN-lokasjoner. Du kan også søke etter en spesifikk lokasjon, se igjennom dine nylig tilkoblede lokasjoner, og se alle lokasjonene som du har merket som favoritter i ExpressVPN-appen.Click "All Locations."
  • Se VPN-statusen din med et øyekast i nettleserens verktøylinje: oransje under tilkobling, grønn når tilkoblet og grå for feil.
    Different connection states of the ExpressVPNs nettleserutvidelse.
  • Koble automatisk til den seneste VPN-serverlokasjonen du brukte når nettleseren din starter opp. For å slå på denne funksjonen, klikk på ExpressVPN-ikonet i verktøylinjen, klikk på hamburgermenyen (≡), klikk innstillinger, og sett koble til ved oppstart av nettleser til på.
    Different connection states of the ExpressVPN browser extension.
  • Få tilgang til ekstra personverns- og sikkerhetsfunksjoner. For å bruke disse funksjonene, klikk på ExpressVPN-ikonet i verktøylinjen, klikk på hamburgermenyen (≡) og klikk på personvern og sikkerhet.
    Privacy and security features of the ExpressVPNs nettleserutvidelse.
  • Spoof lokasjonen din (valgfritt). Dette forhindrer HTML5-geolokasjon i å avsløre din fysiske plassering når VPN-et er tilkoblet.
  • Blokker WebRTC (valgfritt). Dette vil skjule IP-adressen din fra  WebRTC-lekkasjer og forsikre at Chrome og Firefox vil bruke den samme nettverksruten for media som for normal nettrafikk.
  • HTTPS Everywhere (valgfritt). Denne funksjonen, drevet av Electronic Frontier Foundation, kobler deg automatisk til den sikrere HTTPS-versjonen av et nettsted, om det er tilgjengelig.