For å oppdatere kredittkortinformasjonen du bruker for ExpressVPN:

1. Logg inn på ExpressVPN-kontosiden din.
  2. Klikk på Legg til kredittkort eller Rediger kredittkort i navigasjonsfeltet øverst på siden. Du vil se den følgende skjermen:expressvpn kredittkort rediger
  3. Legg inn de nye kredittkortdetaljene dine.
    Viktig: Hvis du ser at tekstboksen er grået ut, kan du fortsatt legge inn kredittkortinformasjonen din som normalt.
  4. Klikk på Lagre kortinformasjon for å lagre de nye kredittkortdetaljene. Dette vil erstatte den tidligere kredittkortinformasjonen du hadde lagt inn.