Snarveier-funksjonen vises på ExpressVPNs hjemskjerm etter at du har koblet til VPN. (Den vil ikke vises første gang du kobler til, men den vil vises fra andre gang og videre.)

Snarveier lar deg raskt og hendig starte apper og nettsteder direkte fra ExpressVPN når som helst når du er tilkoblet. Hvis du regelmessig besøker en håndfull favorittdestinasjoner etter å ha koblet til VPN — for eksempel en bestemt strømmetjeneste eller sosialt nettverk — trenger du ikke å bytte frem og tilbake fra skjermens hjemskjerm eller nettleser for å finne den hver gang om du legger den til som en snarvei.

Snarveier vises etter tilkobling.

For å åpne en app eller et nettsted, trykk på ikonet når du er tilkoblet VPN-et.

Hvis du har valgt færre enn fem snarveier, kan du legge til en ved å trykke på det grå pluss-ikonet.

Du kan også legge til eller fjerne snarveier ved å trykke på hamburgermenyen (≡) i skjermens øvre venstre hjørne.

Trykk på hamburgermenyen i ExpressVPNs Android-app.

Gå til Innstillinger > App- og nettstedsnarveier.

Åpne app- og nettstedsnarveier-menyen.

Under INKUDER kan du velge opp til fem apper eller nettsteder du vil skal vises som snarveier.

Velg apper du vil inkludere i snarveiermenyen.

Du vil kunne åpne disse appene eller nettstedene direkte fra ExpressVPNs hjemskjerm når du er tilkoblet VPN-et.

For å fjerne en app eller et nettsted fra snarveierlisten, trykk på det røde fjern-ikonet (-) . Hvis du har en tilgjengelig plass, kan du legge en snarvei til listen ved å trykke på det grønne legg til-ikonet (+).

Fjern apper fra ExpressVPNs snarveiermeny i Android-appen.