Denne siden er for brukere som ser en Tilkoblingsgrense nådd-advarsel.

Med ett enkelt abonnement, kan du koble fem enheter til ExpressVPN samtidig, uavhengig av plattform (inkludert virtuelle maskiner). Kort sagt:

• Du kan installere ExpressVPN på så mange enheter du vil, men bare fem enheter kan være tilkoblet på en gang.
  • Hvis du når grensen og vil koble til en enhet til, koble fra en annen enhet som du ikke bruker. Klikk eller trykk på den grønne VPN PÅ-knappen for å koble fra.

Hvis du får en «Tilkoblingsgrense nådd»-advarsel, men bare har fem eller færre enheter tilkoblet, kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Eksempler på mulige enhetskombinasjoner

Ett ExpressVPN-abonnement kan brukes på:

• fem datamaskiner, eller
  • to iPhoner, to iPader og en MacBook, eller
  • to datamaskiner, en Kindle Fire, en iPhone og en ruter, eller
  • hvilken som helst annen liknende kombinasjon uavhengig av enhetstype.

Hva om jeg trenger å koble til mer enn 5 enheter?

Hvis du ønsker å bruke ExpressVPN på mer enn fem enheter samtidig, kan du:

Du kan koble opp til fem enheter til VPN-et samtidig.

Få mest mulig ut av ExpressVPN-abonnementet ditt

Dra nytte av ExpressVPN-abonnementet ditt ved å installere ExpressVPNs apper på alle datamaskinene og enhetene dine. Se instruksjoner for å:

Til toppen