Gebruikers van ExpressVPN voor iOS kunnen deze foutmelding ontvangen: “VPN verbinding – Voer uw authenticatiegegevens in” na het verbinden met de VPN en het opnieuw starten van hun apparaat.

vpn verbinding authenticatiegegevens invoeren

Deze foutmelding wordt veroorzaakt door een iOS bug en is niet van belang bij de ExpressVPN app. Om dit probleem te verhelpen:

1. Voer geen wachtwoord in als dat wordt gevraagd.
  2. Tik op Annuleren.
  3. Als u opnieuw de foutmelding “VPN verbinding – Voer uw authenticatiegegevens in ” ziet, zet dan de Vliegtuigstand AAN.
  4. Start de ExpressVPN app en tik op het Opties menu (≡)Tik op het Opties menu in de VPN app.
  5. Selecteer Instellingen > VPN Protocol.
  6. Selecteer UDP of TCP.
  7. Zet de Vliegtuigstand UIT.
  8. Start en gebruik ExpressVPN app zoals altijd.