Deze handleiding toont u hoe u de nieuwste versie van de ExpressVPN app kunt downloaden of upgraden

Het is belangrijk om te updaten naar de nieuwste versie van ExpressVPN, want zo weet u zeker dat uw app de nieuwste upgrades heeft op het gebied van functionaliteit en veiligheid.

De ExpressVPN app updaten op Windows, Mac, Linux en routers

1. Log in op uw ExpressVPN account
  2. Selecteer ExpressVPN instellen
  3. Kies aan de linkerkant van het scherm het platform van uw apparaat, bijvoorbeeld Windows
  4. Aan de rechterkant van het scherm klikt u op de button om de ExpressVPN software te downloaden. Controleer of u de juiste versie van de app hebt geselecteerd om te downloaden.
  5. Stel de ExpressVPN app in volgens de instructies voor het instellen

Kunt u de app niet downloaden? Hulp nodig bij het instellen? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

De ExpressVPN app updaten op Android en iOS

1. Ga op uw apparaat naar de Google Play Store of de App Store
  2. Zoek naar ExpressVPN
  3. Open de app pagina voor ExpressVPN en tik op Updaten.

NB: Het kan zijn dat bepaalde Android gebruikers geen toegang krijgen tot de Google Play Store. Als dat het geval is kunt u ook de ExpressVPN Android app APK downloaden via Amazon.

Kunt u de app niet downloaden? Hulp nodig bij het instellen? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.