De shortcuts functionaliteit verschijnt op uw ExpressVPN home screen nadat u met de VPN verbinding hebt gemaakt. (Dit verschijnt niet de allereerste keer dat u verbindt, maar vanaf de tweede keer.)

Shortcuts maken het makkelijk om snel apps en websites te openen direct vanuit ExpressVPN wanneer u verbonden bent. Als u regelmatig een aantal favoriete bestemmingen bezoekt na het verbinden met de VPN – bijvoorbeeld een bepaalde streamingdienst of sociaal netwerk – zorgt het toevoegen als shortcut ervoor dat u niet elke keer terug hoeft naar het home screen of de browser van uw apparaat om het te zoeken.

Shortcuts in beeld na het verbinden.

Om een app of website te open tikt u op het icoontje wanneer u met de VPN verbonden bent.

Als u minder dan vijf shortcuts hebt geselecteerd kunt u er een toevoegen door op het grijze plus-icoontje te tikken.

U kunt ook shortcuts toevoegen of verwijderen door te tikken op het hamburger menu (≡) linksboven in het scherm.

Tik op het hamburger menu in de ExpressVPN Android app.

Ga naar Instellingen > App en Website Shortcuts.

Open het app en website shortcuts menu.

Onder INVOEREN kunt u maximaal vijf apps of websites selecteren die u als shortcut terug wilt zien.

Kies apps om in het shortcuts menu in te voeren.

Deze apps of websites kunt u rechtstreeks vanuit het ExpressVPN home screen openen wanneer u met de VPN verbonden bent.

Om een app of website van de shortcuts lijst te verwijderen tikt u op het rode verwijder (-) icoontje. Als u nog een plekje over hebt kunt u een shortcut aan de lijst toevoegen door te tikken op het groene toevoeg (+) icoontje.

Apps verwijderen uit het ExpressVPN Android app shortcuts menu.