Tee ensin ExpressVPN-tilaus käyttääksesi sovelluksiamme ja asetuksiamme.

Tässä oppaassa kerrotaan, miten asennat ja otat käyttöön ExpressVPN-sovelluksen laitteissa Amazon Fire TV Stick ja Fire TV.

ExpressVPN:n Android-sovellus ei ole saatavilla seuraaville laitteille:

• Ensimmäinen TV Stick, tunnetaan myös nimellä Fire Stick (1. sukupolvi)

ExpressVPN:n Android-sovellus on saatavilla seuraaville laitteille:

• Fire TV (kaikki versiot)
  • Fire Stick (2. sukupolvesta eteenpäin)

On olemassa kaksi tapaa ladata ExpressVPN Android-sovellus Fire-laitteellesi. Voit:

Tärkeää: Jos haluat, että Amazon Fire -laitteesi suoratoistaa sisältöä tietystä maasta, varmista, että VPN-palvelinsijaintisi on sama kuin Amazon-tilisi maa. Amazonin maa-asetukset löytyvät kohdasta Tilin tiedot > Sisältösi ja laitteesi  > Asetukset > Maa/Alue.

Etkö ole vielä asiakas? Lue lisää VPN:stä Amazon Fire TV:lle Fire Stickille.

Siirry osioon

ExpressVPN-Android-sovelluksen lataaminen
ExpressVPN-sovelluksen APK-tiedoston lataaminen
ExpressVPN-sovelluksen aktivoiminen
VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen
Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijaintiin
Toisen sijainnin valitseminen
ExpressVPN:n poistaminen Fire-laitteeltasi
Laitteelta toistaminen Fire TV:seen
Laitteelta peilaaminen Fire TV:seen

ExpressVPN-Android-sovelluksen lataaminen

Käytä Fire-laitteesi hakua ja etsi ExpressVPN.

Search for "ExpressVPN" on your Amazon Fire device.

Valitse ExpressVPN-sovellus.

Select ExpressVPN from the search results.

Klikkaa Lataa ja odota, että lataus on suoritettu.

Click "Download" to download the ExpressVPN app.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN-sovelluksen APK-tiedoston lataaminen

Jos et saa ExpressVPN-sovellusta ladattua Amazon Appstoresta, voit seurata alla olevia vaiheita tai ottaa yhteyttä tukeen saadaksesi linkin APK-tiedostoon ja ladataksesi sen kolmannen osapuolen sovelluksen kautta. Käytämme tässä esimerkissä Downloader-sovellusta.

Huom: ExpressVPN ei ole kolmansien osapuolten sovellusten kumppani.

Siirry Fire-laitteellasi kohtaan Asetukset > Oma Fire TV > Kehittäjän asetukset.

Turn on "Apps from Unknown Sources."

Siirry hakukenttään ja käytä hakusanaa Downloader. Valitse Lataa.

Select "Download' to get the Downloader app.

Valitse Salli antaaksesi Downloaderille pääsyn kuviisi, mediaasi ja tiedostoihisi. Valitse OK jatkaaksesi.

Select "Allow" to allow Downloader to access media.

Syötä ExpressVPN-sovelluksen APK-tiedoston asentajan URL-osoite ja valitse Siirry. (Ota yhteys ExpressVPN:n tukeen saadaksesi tämän URL-osoitteen.)

Enter the URL to download the ExpressVPN APK.

Valitse Asenna suorittaaksesi asennuksen.

ExpressVPN-sovelluksen aktivoiminen

Käytä kaukosäädintäsi ja klikkaa kohtaa Kirjaudu sisään.

Select "Sign In."

Käytä kaukosäädintäsi syöttääksesi ExpressVPN-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

Enter your email and password.

Klikkaa Kirjaudu sisään. Sovellus aktivoituu.

Sovellus kysyy, haluatko jakaa tietoa anonyymisti ja auttaa ExpressVPN:ää kehitymään nopeammaksi ja vakaammaksi. Valitse jatkamalla jompikumpi vaihtoehto.

Select your preference for whether you want to help improve ExpressVPN.

Valitse OK asentaaksesi sovelluksen.

Select "OK" to set up ExpressVPN.

Kun sinua pyydetään hyväksymään ExpressVPN:n yhdistämispyynnöt, valitse OK.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen

Klikkaa Käynnistä-nappia luodaksesi yhteyden VPN-palvelinsijaintiin. ExpressVPN ehdottaa oletuksena Älykästä sijaintia eli sijaintia, jota käyttämällä saat parhaan kokemuksen.

Connect to a Smart Location.

Kun näet Yhdistetty-viestin sovelluksen ruudulla, voit alkaa surffata vapaasti ja turvallisesti!

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijaintiin

Jos haluat katkaista yhteyden VPN-palvelimeen, klikkaa Käynnistä-nappia VPN-yhteyden ollessa päällä.

Select the On Button to disconnect.

Tiedät, että yhteys on katkaistu, kun näet ”Ei yhdistetty” -viestin.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Toisen sijainnin valitseminen

Jos haluat valita toisen sijainnin, avaa sijaintivalitsin ja valitse VPN-sijainti listalta.

Select the location picker.

Näet oletusasetuksena kaksi osiota: SUOSITELLUT ja KAIKKI.

The RECOMMENDED tab on the ExpressVPN app.

Valitse kaukosäätimellä sijainti luodaksesi siihen yhteyden. Voit myös lisätä sijainnin suosikkilistaasi pitämällä pohjassa ”valitse”-nappia sen kohdalla. Suosikkisijaintisi lisätään SUOSIKIT-osioon.

The FAVOURITES tab on the ExpressVPN app.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN:n poistaminen Fire-laitteeltasi

1. Siirry Fire-laitteellasi kohtaan Asetukset > Sovellukset > Hallinnoi asennettuja sovelluksia.
  2. Selaa listaa alas löytääksesi ExpressVPN:n.
  3. Valitse Poista sovellus ja Poista.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Laitteelta toistaminen Fire TV:seen

Toistaaksesi sisältöä laitteesi näytöltä, klikkaa tai napauta suoratoistosovelluksen, esim. YouTuben, Toista-kuvaketta.

Select the Cast button to cast your device.

Toistaminen on yleensä pois käytöstä laitteissa, jotka ovat muodostaneet yhteyden VPN:ään. Jos näin on, kokeile pelaamista toistaaksesi VPN-sisältöä laitteeltasi Fire TV:seen.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Laitteelta peilaaminen Fire TV:seen

Peilaaminen kopioi laitteesi näytön TV:seesi. Laitteen peilaaminen televisioon on helpoin tapa suoratoistaa VPN-sisältöä.

Huom: Sinun täytyy asentaa Fire TV ja muodostaa yhteys samaan verkkoon, jossa peilattava laitteesi on ennen kuin seuraat näitä vaiheita.

Peilaa Android-laitteesi Fire TV:seen

Huom: Tämä toimii vain joissakin Android-laitteissa.

1. Avaa laitteesi ExpressVPN-sovellus.
  2. Napauta sijaintivalitsinta ja napauta sitten haluamaasi sijaintia (esim. Yhdysvallat).
  3. Avaa suoratoistosovellus (esim. Netflix) laitteellasi.
  4. Valitse mikä tahansa sarja tai elokuva.
  5. Pyyhkäise alas laitteellasi nähdäksesi pika-asetukset. Napauta Striimaa näyttö. Laitteesi näytön pitäisi nyt peilautua TV:seen.

Tap "Screen Cast."

Windows-tietokoneen peilaaminen Fire TV:seen

1. Klikkaa kotinäyttösi alakulmasta löytyvää Ilmoitukset-kuvaketta.
  2. Klikkaa Heijasta > Monista.
  3. Valitse Fire-laitteesi yhteys.

Peilaaminen Fire TV:seen muilta laitteilta

Et välttämättä pysty peilaamaan sisältöä suoraan iOS- tai Mac-laitteelta Fire TV:seen laitteiden yhteensopivuusongelmien vuoksi. Voit kiertää tämän rajoituksen lataamalla kolmannen osapuolen sovelluksen, joka mahdollistaa sisällön peilaamisen iOS- tai Mac-laitteelta Fire-laitteille.

Voit ladata läppärisi Google Chrome -selaimeen kolmannen osapuolen peilauslisäosan. Tällöin voit kuitenkin peilata vain Google Chrome -selaimen näyttöä.

Huom: ExpressVPN ei ole kolmansien osapuolten peilaussovellusten kumppani. Käytä niitä omalla vastuullasi.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.