Tee ensin ExpressVPN-tilaus käyttääksesi sovelluksiamme ja asetuksiamme.

ExpressVPN on julkaissut uuden sovelluskäyttöliittymän. Jos sovelluksesi käyttöliittymä ei ole sama kuin alla, päivitä ExpressVPN-sovelluksesi.

Tässä oppaassa neuvotaan, miten otat käyttöön ExpressVPN-sovelluksen laitteissa iPhone, iPad ja iPod iOS 10:lle ja sitä uudemmille käyttöjärjestelmille.

Tärkeää: Jos käytät iOS 9:ää tai sitä vanhempia käyttöjärjestelmiä, käytä manuaalisia L2TP-asetuksia.

Etkö ole vielä asiakas? Lue lisää VPN:stä iOS:lle.

Siirry osioon

VPN-sovelluksen lataaminen
VPN-sovelluksen käyttöönotto
VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen
Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijaintiin
Yhdistäminen toiseen palvelinsijaintiin
VPN-protokollan vaihtaminen
Yhdistäminen palvelimeen uudelleen, jos yhteys katkeaa
VPN-määritysten asentaminen uudelleen
Kielen vaihtaminen ExpressVPN-sovelluksessa iOS:lle
Lue tukiartikkeleita sovelluksessa
VPN-sovelluksen poistaminen laitteeltasi
VPN:n manuaalinen asentaminen ilman sovellusta

VPN-sovelluksen lataaminen

Mene App Storeen ja etsi ExpressVPN.

Search for ExpressVPN in the app store.

Napauta HANKI.

Tap "GET."

ExpressVPN-sovellus ladataan puhelimellesi.

Jos et näe ExpressVPN-sovellusta App Storessasi, kokeile App Storen maan vaihtamista.

Kun sovellus on latautunut, napauta AVAA käynnistääksesi ExpressVPN-sovelluksesi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-sovelluksen käyttöönotto

Napauta Kirjaudu sisään sovelluksen avausruudulla.

Tap "Sign In."

• Jos ET ostanut ExpressVPN-tilausta App Storessa: Syötä ExpressVPN-tilisi sähköpostiosoite ja salasana. Napauta Kirjaudu sisään.
  • Jos ostit ExpressVPN-tilauksen App Storessa: Napauta palauta App Store tilauksesi. Saatat saada iOS:ltä pyynnön syöttää Apple ID:si ja salasanasi.

Choose your signin method to proceed.
Näet tekstin, jossa kerrotaan yksityiskohtia tiedoista, joita ExpressVPN-sovellus kerää. Napauta Hyväksy ja jatka jatkaaksesi.

Tap "Agree and Continue."

Seuraavaksi voit asentaa VPN:si. Napauta Jatka jatkaaksesi asentamista.

To set up your VPN, tap "Continue."

Sovellus ilmoittaa: ’”ExpressVPN” haluaa lisätä VPN-määrityksiä’. Napauta Jatka.

When prompted to add VPN configurations, tap "Allow."

Käytä Touch ID:ta tai syötä pääsykoodisi lisätäksesi VPN-määritykset.

Use your Touch ID or enter your passcode on your phone.

ExpressVPN kysyy, haluatko vastaanottaa tärkeitä ilmoituksia ja kiireisiä tiedotuksia. Tee valintasi jatkaaksesi.

Select your preference for giving permission to receive notifications.

Jos valitsit OK, napauta Salli vahvistaaksesi, että haluat saada ilmoituksia ExpressVPN-sovellukselta.

If you agreed to receive notifications, select "Allow" to receive notifications.

Sovellus kysyy, haluatko jakaa analytiikkaa anonyymisti auttaaksesi ExpressVPN:n kehittämisessä nopeammaksi ja vakaammaksi. Tee valintasi jatkaaksesi.

Select your preference for helping improve ExpressVPN.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen

Napauta Käynnistä-nappia luodaksesi yhteyden VPN-palvelinsijaintiin. ExpressVPN suosittelee oletuksena sijaintia, johon yhdistämällä saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Tätä kutsutaan Älykkääksi sijainniksi.

To connect, tap the On Button.

Kun näet Yhdistetty-viestin sovelluksen ruudulla, voit alkaa surffata vapaasti ja turvassa!

You are connected to ExpressVPN.

Huomaa: Yhtä ExpressVPN-tilausta voi käyttää samanaikaisesti viidellä laitteella käyttöjärjestelmästä riippumatta. Jos yrität käyttää useampaa kuin viittä laitetta samalla tilauksella yhtä aikaa, näet seuraavan ruudun:

If you try to connect more than five devices simultaneously, you will see a screen that says, "Connection limit reached."

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijaintiin

Jos haluat katkaista yhteyden VPN-palvelimeen, napauta Käynnistys-nappia kun VPN on yhdistetty.

Tap the On Button to disconnect.

Tiedät, että yhteys on katkaistu, kun näet ”Ei yhdistetty” -viestin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Yhdistäminen toiseen palvelinsijaintiin

Jos haluat yhdistää toiseen palvelinsijaintiin, napauta sijaintivalitsinta (käynnistysnapin alla).

Huomaa: Kun yrität vaihtaa sijaintia ensimmäistä kertaa VPN-yhteyden ollessa päällä, saat varoituksen siitä, että verkkoliikenteesi voi olla suojaamaton uudelleen yhdistämisen aikana. Klikkaa jatka edetäksesi.

Tap the Location Picker.

Napauta palvelinsijaintia, johon haluat yhdistää.

The "Recommended" tab shows you ExpressVPN’s top picks for you.

ExpressVPN luo automaattisesti yhteyden valitsemaasi uuteen palvelinsijaintiin.

Jos haluat lisätä sijainnin suosikkisijainteihisi, pyyhkäise oikealle. Näet suosikkisijaintisi Suosikit-osiossa.

To add a location to your favorites, swipe right on it.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-protokollan vaihtaminen

VPN-protokollat ovat metodeja, joita laitteesi käyttää luodakseen yhteyden VPN-palvelimeen. Protokollan vaihtaminen voi auttaa paremman yhteysnopeuden saavuttamisessa.

ExpressVPN valitsee oletuksena protokolln, joka sopii sinulle parhaiten. Jos haluat vaihtaa VPN-protokollaa, napauta Vaihtoehdot-valikkoa (≡) ExpressVPN-sovelluksessa.

Huomaa: VPN-yhteys täytyy katkaista, jos haluat vaihtaa protokollaa.

Tap the Options menu.

Napauta Vaihtoehdot-valikossa kohtaa Asetukset > VPN-protokolla.

Tap "VPN Procotol."

Nykyinen protokollasi näkyy merkittynä listassa. Napauta valitsemaasi protokolla vaihtaaksesi toiseen protokollaan.

Select the protocol you want to use.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Yhdistäminen palvelimeen uudelleen, jos yhteys katkeaa

Jos laitteesi näyttö on ollut poissa päältä jonkin aikaa, ExpressVPN-sovellus saattaa katkaista yhteyden.

Kun haluat yhdistää uudelleen, avaa sovellus ja yhdistä haluamaasi VPN-palvelinsijaintiin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-määritysten asentaminen uudelleen

Jos saat sovelluksessa odottamattoman virheen, saatat joutua asentamaan VPN-määritykset uudelleen.

Asentaaksesi yhdistämismääritykset uudelleen napauta Vaihtoehdot-valikkoa (≡) ExpressVPN-sovelluksessa.

Tap the Options menu.

Valitse Vaihtoehdot-valikossa Asetukset > Asenna VPN-määritykset uudelleen.

Tap "Reinstall VPN Configuration."

Näytölle nousee ponnahdusikkuna. Napauta Salli.

To reinstall VPN configuration, tap "Allow."

Sovellus näyttää viestin: ’”ExpressVPN” haluaa lisätä VPN-määrityksiä’. Napauta Salli jatkaaksesi.

When prompted to add VPN configurations, tap "Allow."

Käytä Touch ID:tä tai syötä pääsykoodisi lisätäksesi VPN-määritykset.

Use your Touch ID or enter your passcode on your phone.

Seuraavaksi VPN-määritykset asennetaan uudelleen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Kielen vaihtaminen ExpressVPN-sovelluksessa iOS:lle

Napauta Vaihtoehdot-valikkoa (≡) ja valitse Asetukset.

Napauta Kieli.

Tap "Language."

Valitse kieli, jota haluat käyttää.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Lue tukiartikkeleita sovelluksessa

Nyt voit lukea tukiartikkeleita ExpressVPN-sovelluksessa.

Napauta Vaihtoehdot-valikkoa (≡) ja valitse Apu ja tuki.

Tap "Help & Support."

Napauta kategoriaa valitaksesi sovelluksen sisäisen tukiartikkelin.

Tap a category to select an in-app support article.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-sovelluksen poistaminen laitteeltasi

Kun haluat poistaa ExpressVPN:n iPhonesta, iPadistä tai iPodista, napauta ja pidä sormea ExpressVPN-ikonin päällä aloitusruudulla, kunnes kaikki ikonit alkavat liikkua. Napauta Poista sovellus.

Tap "Delete App."

Napauta Poista poistaaksesi sovelluksen.

Tap "Delete" to remove the app.

Sovellus on nyt poistettu laitteestasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN:n manuaalinen asentaminen ilman sovellusta

Jos haluat asentaa ExpressVPN:n laitteellesi ilman sovelluksen käyttämistä, ole hyvä ja katso ohjeet manuaaliseen asennukseen.