Get started with ExpressVPN.
Mitä VPN:n avulla voi tehdä?
Näytä minulle
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 tapaa käyttää VPN:ääsi
Katso ne heti

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä virtuaaliset palvelinsijainnit ovat ja miksi ExpressVPN käyttää niitä.

Siirry kohtaan…

Mikä on virtuaalinen palvelinsijainti?
Miksi ExpressVPN käyttää virtuaalisia palvelinsijainteja?
Virtuaalisten palvelinsijaintien luettelo
Tiedätkö, mihin palvelinsijaintiin muodostaa yhteys?

Mikä on virtuaalinen palvelinsijainti?

Valtaosassa ExpressVPN-sijainteja fyysinen palvelin ja rekisteröity IP-osoite sijaitsevat samassa valtiossa. Valtava jalanjälkemme kattaa fyysisesti jokaisen maanosan (Etelämannerta lukuunottamatta). Olemme panostaneet palvelinverkoston rakentamiseen maantieteellisillä alueilla, joissa kaistanleveys on kallista, mukaan lukien Australiassa, Japanissa, Intiassa ja Brasiliassa.

Alle 3 % ExpressVPN:n palvelimista on sellaisia, joissa rekisteröity IP-osoite täsmää maahan, jonka olet valinnut yhteyden muodostamiseen, mutta itse palvelin sijaitsee fyysisesti toisessa, yleensä lähellä sijaitsevassa maassa. Näitä kutsutaan virtuaalisiksi palvelinsijainneiksi ja ne huolehtivat yhteytesi nopeudesta, turvallisuudesta ja luotettavuudesta.

Jos päätät käyttää ExpressVPN:ää esimerkiksi muodostaaksesi yhteyden Indonesiaan, verkkoliikenteesi reititetään Singaporessa sijaitsevan palvelimen kautta ja sille annetaan indonesialainen IP-osoite, jolloin liikenteesi näyttää olevan peräisin Indonesiasta.

Takaisin ylös

Miksi ExpressVPN käyttää virtuaalisia palvelinsijainteja?

ExpressVPN:n palvelimia koskevat tiukat standardit, jotka takaavat yhteyden muodostamisen turvallisesti, luotettavasti ja tasaisen nopeasti. Joissain maissa nämä vaatimukset täyttävien palvelinten löytäminen voi olla haastavaa. Virtuaaliset palvelinsijainnit mahdollistavat yhteyden muodostamisen tällaisiin maihin tarjoten samalla silti laadukkaan yhteyden, jollaista ExpressVPN:ltä voi odottaa.

Takaisin ylös

Virtuaalisten palvelinsijaintien luettelo

• Algeria (Alankomaiden kautta)
  • Andorra (Alankomaiden kautta)
  • Armenia (Alankomaiden kautta)
  • Bangladesh (Singaporen kautta)
  • Valkovenäjä (Alankomaiden kautta)
  • Bhutan (Singaporen kautta)
  • Bosnia ja Herzegovina (Alankomaiden kautta)
  • Brunei (Singaporen kautta)
  • Kambodza (Singaporen kautta)
  • Ecuador (Yhdysvaltojen kautta)
  • Egypti (Alankomaiden kautta)
  • Guatemala (Brasilian kautta)
  • Intia (Yhdistyneen kuningaskunnan kautta)*
  • Indonesia (Singaporen kautta)
  • Mansaari (Alankomaiden kautta)
  • Jersey (Alankomaiden kautta)
  • Kazakhstan (Singaporen kautta)
  • Laos (Singaporen kautta)
  • Liechtenstein (Alankomaiden kautta)
  • Macao (Singaporen kautta)
  • Malta (Alankomaiden kautta)
  • Monaco (Alankomaiden kautta)
  • Mongolia (Singaporen kautta)
  • Montenegro (Alankomaiden kautta)
  • Myanmar (Singaporen kautta)
  • Nepal (Singaporen kautta)
  • Pohjois-Makedonia (Alankomaiden kautta)
  • Pakistan (Singaporen kautta)
  • Peru (Brasilian kautta)
  • Filippiinit (Singaporen kautta)
  • Sri Lanka (Singaporen kautta)
  • Taiwan (Hong Kongin kautta)
  • Turkki (Alankomaiden kautta)
  • Uruguay (Argentiinan kautta)
  • Uzbekistan (Alankomaiden kautta)
  • Venezuela (Brasilian kautta)
  • Vietnam (Singaporen kautta)

*Intian kohdalla voit valita yhdistämisen joko Intiassa sijaitsevaan palvelinsijaintiin tai virtuaaliseen palvelinsijaintiin.

Yllä olevaa luetteloa lukuunottamatta ExpressVPN-palvelinsijainnit sijaitsevat fyysisesti mainitussa valtiossa.

Takaisin ylös

Tiedätkö, mihin palvelinsijaintiin muodostaa yhteys?

Ole hyvä ja tutustu tähän palvelinsijaintien valintaa koskevaan oppaaseen.

Jos tarvitset lisäapua VPN-sijainnin valitsemisessa tai yhteyden muodostamisessa, ole hyvä ja ota yhteyttä tukeen. Autamme sinua mielellämme.