Tee ensin ExpressVPN-tilaus käyttääksesi sovelluksiamme ja asetuksiamme.

Päivittääksesi luottokorttitiedot, joita käytät ExpressVPN:n maksamiseen:

1. Kirjaudu ExpressVPN-tilisivullesi.
  2. Klikkaa Lisää luottokortti tai Muokkaa luottokorttia sivun yläosassa olevasta valikosta. Näet seuraavan ruudun:expressvpn luottokortin muokkaaminen
  3. Syötä uudet luottokorttitietosi.
    Tärkeää: Jos näet, että tekstilaatikko on harmaa, voit silti syöttää luottokorttitietosi normaalisti.
  4. Klikkaa Tallenna luottokorttitiedot tallentaaksesi uudet luottokorttitiedot. Tämä korvaa aiemmin syöttämäsi luottokorttitiedot.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua luottokorttitietojen päivittämiseen.