Denne guide vil vise dig hvordan du sætter ExpressVPN-appen op på din Amazon Fire TV Stick og Fire TV.

ExpressVPN Android-app er ikke tilgængelig til:

• First TV Stick, også kendt som Fire Stick (1. generation)

ExpressVPN Android-app er tilgængelig til:

• Fire TV (alle versioner)
  • Fire Stick (2. generation og alt derefter)

Der er to måder at downloade ExpressVPN Android-appen på din Fire-enhed. Du kan:

Vigtigt: Hvis du vil have din Amazon Fire-enhed til at streame indhold fra et bestemt land, så sørg for at din VPN-serverplacering og din Amazonkonto er sat til det samme land. Din Amazon landeindstillinger kan findes under Din konto > Dit indhold og enheder > Præferencer > Land/Region.

Ikke kunde endnu?
Læs mere om VPN til Amazon Fire TV og Fire Stick.

Gå til sektion

Download ExpressVPN Android-appen
Download ExpressVPN-app APK
Aktiver ExpressVPN-appen
Opret forbindelse til en VPN-serverplacering
Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering
Vælg en anden placering
Sådan afinstalleres ExpressVPN fra din Fire-enhed
Sådan castes fra dine enheder til Fire TV
Spejl skærm fra dine enheder til Fire TV

Download ExpressVPN Android-appen

På din Fire-enhed, gå til Søgefunktionen og søg efter ExpressVPN.

Search for ExpressVPN in the store.

Vælg ExpressVPN-appen.

Select ExpressVPN in the store.

Klik på Download og vent til, downloaden er færdig.

Select "Download" to get the ExpressVPN app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Download ExpressVPN-app APK

Hvis du ikke kan hente ExpressVPN-appen fra Amazon Appstore, kan du følge nedenstående trin for at kontakte Support for et link til APK-filen og downloade APK gennem en tredjepartsapp. I dette eksempel bruger vi appen Downloader.

Bemærk: ExpressVPN er ikke tilknyttet apps fra tredjepart.

På den Fire-enhed skal du gå til Settings > My Fire TV > Developer Options.

Turn on "Apps from Unknown Sources."

Gå til søgefunktionen, og søg efter Downloader. Vælg Download.

Select "Download' to get the Downloader app.

Vælg Allow for at give Downloader adgang til dine billeder, medier og filer. Vælg OK for at fortsætte.

Select "Allow" to allow Downloader to access media.

Indtast URL-adressen til ExpressVPN APK-installationsprogrammet, og vælg Start. (Kontakt ExpressVPN-supportteam for URL).

Enter the URL to download the ExpressVPN APK.

Vælg Install for at fudlføre installationen.

Aktiver ExpressVPN Android-appen

Brug din fjernbetjening til at klikke på Log ind.

Select "Sign In."

Brug din fjernbetjening til at indtaste e-mail og adgangskode til din ExpressVPN-konto.

Enter your email and password.

Vælg nu Log ind. Appen vil blive aktiveret.

Din app spørger, om du gerne vil dele anonyme oplysninger for at gøre ExpressVPN hurtigere og mere pålidelige. Vælg din præference for at fortsætte.

Select your preference for whether you want to help improve ExpressVPN.

Vælg OK for at konfigurere appen.

Select "OK" to set up ExpressVPN.

Når du bliver bedt om at acceptere anmodninger om ExpressVPN-forbindelse, skal du vælge OK.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en VPN-serverplacering

For at oprette forbindelse til en VPN-serverplacering, klik på TIL-knappen. Som udgangspunkt vil ExpressVPN foreslå en Smartplacering, om er den placering, der vil give dig den mest optimale oplevelse.

Connect to a Smart Location.

Når du ser beskeden med Forbundet, så kan du benytte internettet frit og sikkert!

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering

For at afbryde forbindelsen til VPN-serveren, så klik på TIL-knappen imens VPN’en er forbundet.

Select the On Button to disconnect.

Du ved, at forbindelsen er afbrudt, når du ser beskeden, der siger Ikke forbundet.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Vælg en anden placering

For at vælge en anden placering, skal du åbne Placeringsvælgeren og vælge en VPN-placering fra listen.

Select the location picker.

Som standard vil du se to faner: ANBEFALET og ALLE PLACERINGER.

The RECOMMENDED tab on the ExpressVPN app.

For at oprette forbindelse til en placering, så vælg den med din fjernbetjening. Du kan også tilføje en placering til din liste over favoritter ved at holde Vælg-knappen på den placering. Dine favoritplaceringer vil blive tilføjet i fanen FAVORITTER.

The FAVOURITES tab on the ExpressVPN app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan afinstalleres ExpressVPN fra din Fire-enhed

1. På din Fire-enhed skal du vælge Indstillinger > Applikationer > Administrer installerede applikationer.
  2. Scroll ned af listen, indtil du finder ExpressVPN.
  3. Vælg Afinstaller og Afinstaller.

Appen er nu slettet fra din Fire-enhed.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan castes fra dine enheder til Fire TV

Hvis du vil caste indhold fra din enhedsskærm, skal du klikke på eller trykke på Cast-ikonet fra en streamingapp som fx YouTube.

Select the Cast button to cast your device.

Casting er typisk deaktiveret på enheder, der bruger en VPN. Hvis du vil streame VPN-aktiveret indhold fra din enhed til Fire TV, skal du prøve skærmspejling i stedet.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Spejl skærm fra dine enheder til Fire TV

Spejling viser i princippet din enheds skærm på dit tv. Den enkleste måde at bruge din VPN til at streame til et tv er at spejle din enhed til Fire TV.

Bemærk: Inden du følger disse trin, skal du konfigurere Fire TV og tilslutte det til det samme netværk som din enhed.

Spejl din Android-enhed til Fire TV

Bemærk: Denne metode fungerer muligvis kun på nogle Android-enheder og ikke på andre.

1. På din enhed skal du åbne ExpressVPN-appen.
  2. Klik på placeringsvælgeren, tryk derefter på din ønskede placering (fx USA).
  3. Åbn en streamingapp på din enhed (fx Netflix).
  4. Vælg ethvert show eller film.
  5. Swipe ned på skræmen for at vælge Hurtig indstilliger. Klik på Skærmcasting. Din enhedsskærm bør nu spejles på dit tv.

Tap "Screen Cast."

Spejl din Windows PC til Fire TV

1. Klik på ikonet Notifikationer nederst til højre på din startskærm.
  2. Klik Projekt > Dupliker.
  3. Vælg din Fire-enhedsforbindelse.

Spejl andre enheder til Fire TV

Du er muligvis ikke i stand til at spejle dine iOS- eller Mac-enheder direkte til dit Fire TV på grund af inkompatibilitet mellem forskellige systemer. For at omgå denne begrænsning kan du downloade en tredjepartsapp, der understøtter iOS- eller Mac-spejling til Fire-enheder.

For bærbare computere kan du downloade en tredjepartsudvidelse i din Google Chrome browser til spejling. Du vil imidlertid kun være i stand til at spejle din Google Chrome-browsers skærm.

Bemærk: ExpressVPN er ikke tilknyttet nogen tredjeparts spejlapps. Brug dem på din egen risiko.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen