Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Brug for hjælp til at oprette forbindelse?
Tal med et menneske
Get connection help.
Brug for hjælp til at oprette forbindelse?
Tal med et menneske

Hvis din VPN hele tiden taber forbindelsen, så følg trinene herunder for at løse problemet.

VPN-forbindelsesproblemer kan have at gøre med din enhed, dit operativsystem eller din forbindelsestype. For den mest effektive løsningsproces, kontakt ExpressVPN support.

Forudgående tjek: Sørg for at du ikke er forbundet til en anden VPN inden du fortsætter med de nedenstående trin. Det er bedst hvis du stopper forbindelsen og lukker andre VPN-programmer du har inden du bruger ExpressVPN.

Fejlfindingstrin

Efter hvert trin skal du kontrollere, om problemet er løst.

Du kan også kontakte ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.

1. Download den nyeste version af ExpressVPN
  2. Forbind til en anden ExpressVPN-serverplacering
  3. Skift din VPN-protokol
  4. Slå batteribesparelse fra (kun for Android)
  5. Tjek firewall, antivirus og anti-spyware-program

1. Download den nyeste version af ExpressVPN

Hvis du vil hente den nyeste version af ExpressVPN, skal du gøre følgende:

1. Luk ExpressVPN-appen.
  2. Afinstaller din app.
  3. Installer og opsæt din ExpressVPN-app

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

2. Forbind til en anden VPN-serverplacering

Prøv at oprette forbindelse til en anden ExpressVPN-serverplacering.

Opret forbindelse til en anden serverplacering med…

Hvis du opretter forbindelse via manuel konfiguration, skal du vælge en anden ExpressVPN-konfigurationsfil eller serveradresse for at oprette forbindelse til en anden serverplacering.

Hvis dette løser problemet, er problemet med den serverplacering, du oprindeligt forsøgte at oprette forbindelse til.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

3. Skift din VPN-protokol

VPN-protokoller er de metoder, hvormed din enhed opretter forbindelse til en VPN-server.

For den bedste oplevelse anbefaler ExpressVPN at bruge indstillingen Automatisk protokol, som er valgt som standard.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til ExpressVPN med Automatisk protokol, anbefaler vi, at du kan prøve de andre protokoller, der er anført i følgende rækkefølge:

1. TCP OpenVPN
  2. UDP Open VPN
  3. IKEv2
  4. L2TP/IPSec

Bemærk! L2TP/IPSec giver svage sikkerhedsfordele og bør kun bruges til anonymisering eller til at skifte placering. ExpressVPN anbefaler ikke at bruge det, medmindre det er absolut nødvendigt.

Sådan ændrer du protokollen i…

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

4. Slå batteribesparelse fra (kun for Android)

Hvis du oplever følgende problemer med ExpressVPN til Android, kan fejlfindingstrinnene i dette afsnit muligvis hjælpe:

• uventede afbrydelser af VPN
  • undladelse af at oprette forbindelse automatisk ved enhedens opstart (selvom Forbind ved opstart af Android er slået)

For at løse disse problemer skal du prøve at deaktivere batteribesparelse til ExpressVPN-appen.

Til Samsung-enheder:

1. Gå til Indstillinger > Apps > ExpressVPN > Batteri > Optimer batteriforbrug.
  2. Skift strømbesparelse for ExpressVPN, så den er slået fra.

Til OnePlus-enheder (7T):

1. Gå til Indstillinger > Apps og notifikationer > Speciel appadgang > Batterioptimering.
  2. Slå strømbesparelse for ExpressVPN til.

Alternativt:

1. Gå til Telefonindstillinger > Batteri > Batterioptimering.
  2. Skift til listen Alle apps. Fra rullemenuen øverst skal du trykke på ExpressVPN > Optimer ikke.

Til andre Android-enheder:

1. Gå til Indstillinger > App og notifikationer > Speciel adgang > Ignorer batterioptimering. (Du kan også bruge din enheds indbyggede søgefunktion til at finde denne menu).
  2. Vælg ExpressVPN. Hvis du ikke kan se ExpressVPN, skal du sørge for at bruge visningen Alle apps i stedet for visningen Ikke optimeret.
  3. Vælg Vælg (eller den mulighed, der sikrer ExpressVPN, er ikke optimeret). ExpressVPN vil nu blive udelukket fra batteribesparende regler på din enhed.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

5. Slå firewall, antivirus, eller anti-spyware-programmer fra

Din firewall-, antivirus- eller anti-spyware-program har muligvis indflydelse på din forbindelse. For at teste dette skal du deaktivere disse programmer og derefter oprette forbindelse igen til ExpressVPN.

Hvis deaktivering af programmerne løser problemet, skal du tilføje ExpressVPN som en undtagelse, før du slår dem til igen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

jQuery(window).load(function(){
SnapEngage.startLink();