Get started with ExpressVPN.
Hvad kan en VPN gøre?
Vis mig
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 måder at bruge din VPN på
Se dem nu

Denne guide vil vise dig hvordan du finder og bruger din aktiveringskode til dine ExpressVPN-apps. Den indeholder også instruktioner for brugere med udløbne aktiveringskoder.

Gå til…

Find din aktiveringskode
Hvornår skal jeg brug min aktiveringskode?
Min aktiveringskode er udløbet

Find din aktiveringskode

1. Log ind på din ExpressVPN-konto.
    The ExpressVPN account sign in box.
  2. Din aktiveringskode kan ses på dashboardet under Opsæt dine enheder. Klik på din aktiveringskode for at kopiere den til din udklipsholder.
    Click the activation code to copy it to your clipboard.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Hvornår skal jeg bruge min aktiveringskode?

• Hvis du er en ExpressVPN-bruger kan du blive bedt om din aktiveringskode når:
  • Du installerer ExpressVPN-appen på en ny enhed
  • Du tidligere har logget ud af ExpressVPN-appen på din enhed
  • Du har tidligere afinstalleret ExpressVPN-appen på din enhed og er ved at geninstallere den
  • Din tidligere aktiveringskode er udløbet

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Min aktiveringskode er udløbet

Når du indtaster din aktiveringskode kan du se en fejlbesked såsom:
Denne aktiveringskode er enten udløbet eller forkert. Log venligst ind på vores hjemmeside for at få din korrekte aktiveringskode og prøv igen.

Sørg for at du kopierer og indsætter din aktiveringskode for at undgå at indtaste den forkert.

Hvis du ikke er sikker på om dit abonnement er udløbet så kan du logge ind på din konto og se dine abonnementsoplysninger på dit dashboard.

Hvis du har bekræftet at din aktiveringskode er korrekt og den ikke er udløvet, så gå til fejlfindingsguiden for aktiveringsproblemer eller kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.