Denne artikel vil vise dig hvordan du bekræfter om ExpressVPN virker på din enhed.

1. Opret forbindelse til ExpressVPN. Du kan gøre dette med ExpressVPN appen eller via manuel konfiguration. Lær om forskellene imellem appen og manuel opsætning.
  2. Efter du har fulgt forbindelsestrinene, tjek din IP-adresse. Du bør se Din IP adresse er sikret.Brug IP-tjekkersiden til at bekræfte din IP-adresse.
  3. Du kan også køre en DNS-lækagetest. Din DNS-lækagestatus bør vise Ingen DNS-lækager opdaget, med kun en ExpressVPN server-IP vist.ExpressVPN DNS-lækagetestside.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Bonus tip: Konfigurer ExpressVPN på din router

I stedet for at sætte en VPN op på hver af dine enheder, så kan du sikre forbindelserne til alle dine enheder ved at forbinde dem til en router der kører ExpressVPN appen til routere.

For at forbinde alle dine enheder til en router:

1. Sæt ExpressVPN appen til routere op på en understøttet router
  2. Forbind din valgte enheder til routeren
  3. Tjek din IP-adresse på din forbundne enhed
  4. Valgfrit: Kør DNS-lækagetesten på din forbundne enhed

Hvis trin 3 eller 4 mislykkes, så gå til ExpressVPN routerpanelet og vælg Enheder-fanen. Tjek at dine enheder er forbundet til routeren og sæt til at bruge Router VPN.

Konfigurer udvalgte enheder til at bruge VPN'en.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen