Genvejsfunktionen findes på ExpressVPN startsiden efter du opretter forbindelse til VPN. (Den vil ikke vises første gang du opretter forbindelse, men den vil vises fra din anden forbindelse og fremefter.)

Genveje lader dig nemt og hurtigt åbne apps og hjemmesider direkte fra ExpressVPN hver gang du opretter forbindelse. Hvis du tit besøger en håndfuld af dine yndlingsdestinationer efter du opretter forbindelse til VPN—en bestemt streamingtjeneste eller et socialt netværk, for eksempel—så kan du gemme den som en genvej, så du slipper for at skifte tilbage til din enheds startskærm eller browser for at finde den hver gang.

Genveje vist efter forbindelse.

For at åbne en app eller hjemmeside, klik på ikonet når du har forbindelse til VPN’en.

HVis du har færre end fem genvej valgt, så kan du tilføje en ved at trykke på det grå plus-ikon.

Du kan tilføje eller fjerne genveje ved at klikke på hamburgermenuen (≡) i det øverste venstre hjørne af skærmen.

Klik på hamburgermenuen i ExpressVPN Android appen.

Gå til Indstillinger > App og hjemmeside genveje.

Åben app og hjememside genvejsmenuen.

Under INKLUDER, kan du vælge op til fem apps eller hjemmeside du vil have genveje til.

Vælg apps der skal inkluderes i genvejsmenuen.

Du vil kunne åbne disse apps eller hjemmesider direkte fra ExpressVPN startskærmen når der er forbindelse til VPN’en.

For at fjerne en app eller hjemmeside fra genvejslisten, klik på det røde fjern (-) ikon. Hvis du har en plads fri, så kan du tilføje en genvej til listen ved at klikke på det grønne tilføj (+) ikon.

Fjern apps fra ExpressVPN Android app genvejsmenuen.