For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Denne guide vil vise dig hvordan du ændrer din ExpressVPN adgangskode.

Bemærk: Denne proces kan kun udføres på ExpressVPN hjemmeside og ikke via ExpressVPN appen.

Hvis du har glemt din adgangskode, så se venligst Hvordan du gendanner en mistet eller glemt adgangskode.


Trin 1 – Log ind på din ExpressVPN konto

Log ind på din konto med din nuværende adgangskode.

Trin 2 – Gå til Skift Adgangskode skærmen

Efter du har logget ind, så klik på Skift Adgangskode i menuen til venstre.

Trin 3 – Skift din adgangskode

Skift Adgangskode skærmen:

  1. Indtast din nuværende adgangskode.
  2. Indtast din nye adgangskode.
  3. Indtast din nye adgangskode igen.
  4. Klik på Skift Adgangskode.

Indtast og gem din nye ExpressVPN adgangskode.

Din adgangskode skulle nu være ændret.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hjalp denne artikel dig?

Det er vi kede af at høre. Fortæl os, hvordan vi kan forbedre os.

En medarbejder fra vores supportteam følger op på dit problem.